20
Концертна промоција на новиот албум на  Темпера

Концертна промоција на новиот албум на „Темпера“

пред 5 дена - Репортер - Без катеторија

Утревечер, македонската група „Темпера“ ќе одржи концертна претпромоција на новиот албум. Во организација на 3 Гонга, со почеток во 21 часот тие ќе настапат во ноќниот клуб „Станица 26“.

Концертна претпромоција на новиот албум на  Темпера

Концертна претпромоција на новиот албум на „Темпера“

пред 5 дена - Репортер - Без катеторија

Утревечер, македонската група „Темпера“ ќе одржи концертна претпромоција на новиот албум. Во организација на 3 Гонга, со почеток во 21 часот тие ќе настапат во ноќниот клуб „Станица 26“.

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

пред 5 дена - МКД - Сцена

Со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, утревечер, во организација на 3 Гонга концерт ќе одржи македонската група „Темпера“.

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот  Темпера

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот „Темпера“

пред 5 дена - A1on - Забава

Со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, утревечер, во организација на 3Гонга концерт ќе одржи македонската група „Темпера“.

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

пред 5 дена - Црно бело - Без катеторија

Со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, утревечер, во организација на 3Гонга концерт ќе одржи македонската група „Темпера“.

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

Утревечер концертна претпромоција на новиот албум на бендот Темпера

пред 5 дена - Скопје24 - Култура

Со почеток во 21 часот, во ноќниот клуб Станица 26, утревечер, во организација на 3Гонга концерт ќе одржи македонската група „Темпера“.

 Темпера  утре ќе одржи концерт во  Станица 26

„Темпера“ утре ќе одржи концерт во „Станица 26“

пред 5 дена - Радио МОФ - Сцена

Во ноќниот клуб „Станица 26“, утревечер (18 април), со почеток во 21 часот ќе се одржи концерт на македонската група „Темпера“.

Енергична свирка на бендот  Темпера  во Станица 26

Енергична свирка на бендот “Темпера” во Станица 26

пред една недела - Музика 24 - Сцена

На 18-ти април со почеток во 21 часот во ноќниот клуб Станица 26 во организација на “3Гонга” настапува македонската група “Темпера”.

Времеплов
x