20
Најголемото Пинк Флојд шоу првпат во Скопје

Најголемото Пинк Флојд шоу првпат во Скопје

пред 5 дена - Скопје Инфо - Забава

По настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14 ноември во 20:30h, во ВИП Арена- Борис Трајковски ќе имаме можност да уживаме во нешто што е многу повеќе од најдоброто трибјут Pink Floyd шоу на светот.

За прв пат во Скопје големо Pink Floyd шоу

За прв пат во Скопје големо “Pink Floyd” шоу

пред 5 дена - Музика 24 - Сцена

По настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14-ти ноември со почеток во 20:30h, во ВИП Арената “Борис Трајковски” ќе имаме можност да уживаме во нешто што е многу повеќе од најдоброто трибјут “Pink Floyd” шоу на светот.

Најдобриот трибјут бенд на Пинк флојд во Скопје

Најдобриот трибјут-бенд на „Пинк флојд“ во Скопје

пред 6 дена - Репортер - Без катеторија

На 14 ноември со почеток во 20:30 часот во ВИП Арена „Борис Трајковски“ македонската публика ќе има можност да ужива во најдоброто трибјут Пинк флојд шоу на светот, Brit Floyd.

Најголемото шоу за Пинк флојд   Брит флојд на 14 ноември во Скопје

Најголемото шоу за „Пинк флојд“ – „Брит флојд“ на 14 ноември во Скопје

пред 6 дена - Радио МК - Сцена

„Авалон продукција “ со голема радост, возбуда и задоволство ве известува дека по настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14 ноември со почеток во 20.

Среќен понеделник BRIT FLOYD во Скопје

Среќен понеделник: BRIT FLOYD во Скопје!

пред 6 дена - Екран - Без катеторија

“The World’s Greatest Pink Floyd Show” за прв пат во Македонија со ECLIPSE WORLD TOUR 2018! Авалон Продукција со голема радост, возбуда и задоволство известува дека по настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14.

 Брит Флојд во Скопје

„Брит Флојд“ во Скопје!

пред 6 дена - +Инфо - Сцена

Авалон Продукција со голема радост, возбуда и задоволство известува дека по настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14 ноември со почеток во 20.

 The World s Greatest Pink Floyd Show за прв пат во Македонија

„The World’s Greatest Pink Floyd Show” за прв пат во Македонија

пред 6 дена - Идивиди - Сцена

Авалон Продукција со голема радост, возбуда и задоволство нè известува дека по настапите пред повеќе од милион фанови низ...

Времеплов
x