20
Експертите препорачуваат  Истерајте ги змиите со овој мирис  ужасно им пречи  а ќе ве заштити

Експертите препорачуваат: Истерајте ги змиите со овој мирис, ужасно им пречи, а ќе ве заштити

пред 5 дена - Сител - Живот

Ако не сте знаеле, силниот мирис на нафталинот им пречи и на змиите. Поради тоа експертите го препорачуват како средство со кое може да се заштити околината на куќата од овие влекачи.

Експертите препорачуваат  Истерајте ги змиите со овој мирис  ужасно им пречи  а ќе ве заштити

Експертите препорачуваат: Истерајте ги змиите со овој мирис, ужасно им пречи, а ќе ве заштити

пред 5 дена - Скопје24 - Забава

Ако не сте знаеле, силниот мирис на нафталинот им пречи и на змиите. Поради тоа експертите го препорачуват како средство со кое може да се заштити околината на куќата од овие влекачи.

Експертите препорачуваат  Истерајте ги змиите со овој мирис  ужасно им пречи  а ќе ве заштити

Експертите препорачуваат: Истерајте ги змиите со овој мирис, ужасно им пречи, а ќе ве заштити

пред 5 дена - Прес 24 - Живот

Ако досегане сте знаеле, силниот мирис на нафталинот им пречи и на змиите. Поради тоа експертите го препорачуваат како средство со кое може да се заштити околината на куќата од овие влекачи.

Времеплов
x