20
ИСТРАЖУВАЊЕ  Оние што легнуваат и се будат доцна  умираат помлади

ИСТРАЖУВАЊЕ: Оние што легнуваат и се будат доцна, умираат помлади

пред 5 дена - Популарно - Живот

За оние што си легнуваат и се будат подоцна, голема е веројатноста дека ќе починат помлади, тврдат научници од Универзитетот на Сари во градот Гилфорд, Велика Британија.

Истражување  Оние што легнуваат и се будат доцна  умираат помлади

Истражување: Оние што легнуваат и се будат доцна, умираат помлади

пред 5 дена - Скопје Инфо - Здравје

За оние што си легнуваат и се будат подоцна, голема е веројатноста дека ќе починат помлади, тврдат научници од Универзитетот на Сари во градот Гилфорд, Велика Британија.

Истражување  Оние што легнуваат и се будат доцна  умираат помлади

Истражување: Оние што легнуваат и се будат доцна, умираат помлади

пред 5 дена - +Инфо - Живот

За оние што си легнуваат и се будат подоцна, голема е веројатноста дека ќе починат помлади, тврдат научници од Универзитетот на Сари во градот Гилфорд, Велика Британија.

Истражување  Оние што легнуваат и се будат доцна  умираат помлади

Истражување: Оние што легнуваат и се будат доцна, умираат помлади

пред 5 дена - Бриф - Забава

За оние што си легнуваат и се будат подоцна, голема е веројатноста дека ќе починат помлади, тврдат научници од Универзитетот на Сари во градот Гилфорд, Велика Британија.

Времеплов
x