20
Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - Алфа - Сцена

Ѕвездата од ТВ сапуницата „Очајни домаќинки“, Лонгорија е скоро пред породување со своето прво дете, со свршеникот Хозе Бастон.

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - Популарно - Сцена

Актерката Ева Лонгорија доби ѕвездата на холивудската Патека на славните. Таа се појави на свеченоста во поодмината бременост, придружувана од нејзината пријателка, некогашна членка на поп-групата „Спајс Грлс“, Викторија Бекам.

Ева Лонгорија доби ѕвезда на Булеварот на славните

Ева Лонгорија доби ѕвезда на Булеварот на славните

пред 5 дена - Репортер - Сцена

Актерката Ева Лонгорија доби ѕвездата на холивудскиот Булевар на славните. Таа, на свеченоста што се одржа вчера, дојде во придружба на нејзините пријатели Викторија Бекам, Рики Мартин, Фелисити Хофман и Мелани Грифит.

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - Идивиди - Сцена

Актерката Ева Лонгорија доби ѕвездата на холивудската Патека на славните. Ѕвездата од ТВ сапуницата „Очајни домаќинки“, Лонгорија е скоро пред породување со своето прво дете, со свршеникот Хозе Бастон.

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - +Инфо - Сцена

Актерката Ева Лонгорија доби ѕвездата на холивудската Патека на славните. Таа се појави на свеченоста во поодмината бременост, придружувана од нејзината пријателка, некогашна членка на поп-групата „Спајс Грлс“, Викторија Бекам.

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби своја ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - A1on - Сцена

Актерката Ева Лонгорија доби ѕвездата на холивудската Патека на славните. Таа се појави на свеченоста во поодмината бременост, придружувана од нејзината пријателка, некогашна членка на поп-групата „Спајс Грлс“, Викторија Бекам.

Ева Лонгорија доби ѕвезда на Патеката на славните

Ева Лонгорија доби ѕвезда на Патеката на славните

пред 5 дена - Fashionel - Мода

Актерката Ева Лонгорија вчера доби ѕвезда на Патеката на славните. Непосредно пред раѓањето на своето прво дете, 43-годишната актерка мошне емотивно ја доживеа оваа чест.

Времеплов
x