20
Изгледа лесно  но ги збунува сите  Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист

Изгледа лесно, но ги збунува сите: Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

пред 5 дена - Скопје24 - Забава

На почеток изгледа лесно и едоставно за броење, но потоа станува се потешко. Оваа загатка целосно ги опкружи социјалните мрежи, а сите се трудат да погодат колку всушност има триаголници на сликата.

Изгледа лесно  но ги збунува сите  Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист

Изгледа лесно, но ги збунува сите: Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

пред 5 дена - Сител - Живот

На почеток изгледа лесно и едоставно за броење, но потоа станува се потешко. Оваа загатка целосно ги опкружи социјалните мрежи, а сите се трудат да погодат колку всушност има триаголници на сликата.

Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист

Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

пред 5 дена - Весник - Живот

На почеток изгледа лесно и едоставно за броење, но потоа станува се потешко. Оваа загатка целосно ги опкружи социјалните мрежи, а сите се трудат да погодат колку всушност има триаголници на сликата.

Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист

Ќе погодите ли колку триаголници има на овој лист?

пред 5 дена - Вечер - Живот

На почеток изгледа лесно и едоставно за броење, но потоа станува се потешко. Оваа загатка целосно ги опкружи социјалните мрежи, а сите се трудат да погодат колку всушност има триаголници на сликата.

Времеплов
x