20
Водечката џез хип хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје

Водечката џез хип-хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје!

пред 5 дена - Популарно - Сцена

ТАКСИРАТ Фестивал годинава го одбележува своето јубилејно 20-то издание, а прославата за 20 години алтернатива во Македонија...

Водечката џез хип хоп уметница Акуа Нару премиерно во Скопје

Водечката џез хип-хоп уметница Акуа Нару премиерно во Скопје!

пред 5 дена - Радио МК - Сцена

Фестивалот „Таксират“ годинава го одбележува своето јубилејно 20. издание, а прославата за 20 години алтернатива во Македонија...

Водечката џез хип хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје

Водечката џез хип-хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје

пред 5 дена - Либертас - Култура

„Таксират 2.0“ годинава оди и на „Прво па женско“ каде заедно со Tiiiit! Inc. го организираат концертот на Акуа Нару на 6 мај во МКЦ.

Водечката џез хип хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје

Водечката џез хип-хоп уметница АКУА НАРУ премиерно во Скопје!

пред 5 дена - Fashionel - Мода

ТАКСИРАТ Фестивал годинава го одбележува своето јубилејно 20-то издание, а прославата за 20 години алтернатива во Македонија...

Акуа Нару на 6 мај во МКЦ

Акуа Нару на 6 мај во МКЦ

пред 5 дена - Радио МОФ - Сцена

„Таксират 2.0“ годинава оди и на „Прво па женско“ каде заедно со Tiiiit! Inc. го организираат концертот на Акуа Нару на 6 мај во МКЦ.

Времеплов
x