20
Сирија гори  сопругата на Асад се фали со луксуз на Инстаграм

Сирија гори, сопругата на Асад се фали со луксуз на Инстаграм

пред 5 дена - +Инфо - Живот

Додека бомби паѓаат на сите страни низ Сирија, профилот на првата дама на земјата, Асма ал-Асад, блеска од луксуз и раскош.

Во Сирија се лее крв  a првата дама ужива во раскош

Во Сирија се лее крв, a првата дама ужива во раскош

пред 6 дена - Весник - Свет

Првата дама на Сирија живее во раскош, носи скапа гардероба и оди на егзотични патувања. Според медиумите не остава впечаток дека е сопруга на сирискиот претседател Башар ал Асад ниту пак дека земјата е во крвава граѓанска војна веќе седум години.

Луксузниот живот на Првата дама на пеколот  Која е Асма ал Асад

Луксузниот живот на Првата дама на пеколот: Која е Асма ал Асад?

пред 6 дена - Кајгана - Живот

Ако го погледнете Instagram профилот на првата дама на Сирија ќе видите снимки од претседателската палата, скапа гардероба и егзотични патувања.

Времеплов
x