20
Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

пред 4 дена - Бриф - Забава

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

пред 4 дена - Скопје Инфо - Култура

Македонската филхармонија вечер во 20 часот ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.

Кинескиот виртуоз Нинг Фенг на концерт со Македонската филхармонија

Кинескиот виртуоз Нинг Фенг на концерт со Македонската филхармонија

пред 4 дена - Cooltura - Култура

Македонската филхармонија вечерва (четврток, 17 мај)  ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

пред 4 дена - МТВ 1 - Култура

Македонската филхармонија вечева ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“, на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг, кој минатата година ја маѓепса македонската публика.

Вечерва концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Вечерва концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

пред 4 дена - МКД - Сцена

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа" на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.

Концертот  Нинг Фенг се враќа  повторно го носи врвниот кинески виолинист

Концертот „Нинг Фенг се враќа“ повторно го носи врвниот кинески виолинист

пред 7 дена - Екран - Култура

Овој четврток, на 17 мај во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“, на...

Концертот  Нинг Фенг се враќа  повторно го носи врвниот кинески виолинист

Концертот “Нинг Фенг се враќа” повторно го носи врвниот кинески виолинист

пред 7 дена - Музика 24 - Сцена

Овој четврток, на 17-ти мај во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи симфонискиот концерт “Нинг Фенг се враќа”,...

Концерт на врвниот кинески виолинист Нинг Фенг во Македонска филхармонија

Концерт на врвниот кинески виолинист Нинг Фенг во Македонска филхармонија

пред 7 дена - Радио МОФ - Сцена

Овој четврток, на 17 мај во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ , на...

Времеплов
x