20
На концертот на Пинк запеа 12 годишно девојче сите останаа без текст

На концертот на Пинк запеа 12- годишно девојче, сите останаа без текст

пред 4 дена - Прес 24 - Забава

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да ја запеат песната „Perfect“, па девојчето ги воодушеви сите.

На концертот на Пинк запеа 12 годишно девојче сите останаа без текст

На концертот на Пинк запеа 12- годишно девојче, сите останаа без текст

пред 4 дена - Прес 24 - Забава

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да ја запеат песната „Perfect“, па девојчето ги воодушеви сите.

Се осмелила да и даде микрофон а целиот стадион занемел

Се осмелила да и даде микрофон, а целиот стадион занемел…

пред 4 дена - Екран - Без катеторија

Пинк покажала колку е великодушна, колку е племенита и колку е кул. Иако мислела дека на девојче само ќе му исполни желба, да се слика со неа, ова 12.

На концертот на Пинк запеа 12 годишно девојче сите останаа без текст

На концертот на Пинк запеа 12- годишно девојче, сите останаа без текст

пред 4 дена - Сител - Живот

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да ја запеат песната „Perfect“, па девојчето ги воодушеви сите.

На концертот на Пинк запеа 12 годишно девојче сите останаа без текст

На концертот на Пинк запеа 12- годишно девојче, сите останаа без текст

пред 4 дена - Сител - Сцена

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да ја запеат песната „Perfect“, па девојчето ги воодушеви сите.

Девојче од публиката го запеа хитот на Пинк

Девојче од публиката го запеа хитот на Пинк

пред 4 дена - Репортер - Сцена

Пејачката Пинк одржала концерт во Ванкувер, а во еден момент на бината ѝ се приклучила дванаесетгодишната Викторија Ентони.

Пинк повика девојче на сцената а тоа ги остави сите без текст

Пинк повика девојче на сцената, а тоа ги остави сите без текст

пред 4 дена - Идивиди - Сцена

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да запеат, па девојчето ги воодушеви сите.

На концерт на Пинк запеа девојче погледнете што се случи

На концерт на Пинк запеа девојче, погледнете што се случи

пред 4 дена - Музика 24 - Сцена

На концертот во Ванкувер, Канада, поп ѕвездата Пинк повика едно 12-годишно девојче заедно да ја запеат песната “Perfect:, па девојчето ги воодушеви сите.

Времеплов
x