20
Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот  ова се новитетите

Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот, ова се новитетите

пред 3 дена - Весник - Живот

Фејсбук по извештајот на порталот „Motherboard", укина голем број страни кои огласувале или продавале броеви на социјално осигурување, адреси, телефонски броеви и наводни броеви на кредитни картички на повеќе десетици лица.

Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот  ова се новитетите

Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот, ова се новитетите

пред 3 дена - Вечер - Живот

Фејсбук по извештајот на порталот „Motherboard", укина голем број страни кои огласувале или продавале броеви на социјално осигурување, адреси, телефонски броеви и наводни броеви на кредитни картички на повеќе десетици лица.

Многумина ќе се изненадат   Фејсбук ги брише овие профили

Многумина ќе се изненадат - Фејсбук ги брише овие профили

пред 4 дена - Прес 24 - Техно

Фејсбук, по извештајот на интернет порталот „Motherboard“ отстранил голем број профили и страници кои огласувале и продавале броеви за социјално осигурување, адреси, броеви на телефони и наводни броеви на кредитни картички, објави Ројтерс.

Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот  ова се новитетите

Фејсбук ги презема првите мерки по скандалот, ова се новитетите

пред 4 дена - Прес 24 - Техно

Фејсбук по извештајот на порталот „Motherboard“, укина голем број страни кои огласувале или продавале броеви на социјално осигурување, адреси, телефонски броеви и наводни броеви на кредитни картички на повеќе десетици лица.

Времеплов
x