20
Изложба Креативен Активизам

Изложба Креативен Активизам

пред 4 дена - A1on - Култура

Изложбата која има за цел да претстави само еден мал дел од бројните активности на активистите во изминатата декада. Изложбата...

Изложба  Креативен активизам

Изложба: Креативен активизам

пред 4 дена - Либертас - Култура

Во Мобилна/монтажна галерија (Парк на франкофонија), вечерва (17 мај) од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Креативен активизам“ на која ќе бидат презентирани плакати и други активистички реквизити.

Изложбата  Креативен активизам  денес во монтажната галерија

Изложбата „Креативен активизам“ денес во монтажната галерија

пред 4 дена - Радио МОФ - Култура

Во монтажната/мобилна галерија во Паркот на Франкофонијата денеска од 20 часот ќе биде отворена изложбата „Креативен активизам“, која има за цел да претстави мал дел од бројните активности на активистите во изминатата декада.

Времеплов
x