20
Deadpool се појави во шоуто на Стивен Колберт за да го измева Трамп

Deadpool се појави во шоуто на Стивен Колберт за да го измева Трамп

пред 4 дена - Кајгана - Сцена

Фановите на најзборливиот лик од стриповите на Marvel вчера беа изненадени кога го видоа токму Deadpool како се појавува во шоуто на Стивен Колберт и се надоврзува на неговите шеги за американскиот претседател Доналд Трамп.

Мрчаторот на Марвел уште позлобен

Мрчаторот на Марвел уште позлобен

пред 4 дена - Кајгана - Сцена

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „Deadpool 2„, чија премиера ќе биде на 17 мај во Cineplexx Скопје.

Времеплов
x