20
Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

пред 3 дена - A1on - Култура

Археолошкиот Музеј на Македонија денеска ќе ги промовира новите простории на најстарата и најголемата специјализирана археолошка библиотека во Македонија.

Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

пред 3 дена - МКД - Култура

Археолошкиот Музеј на Македонија денеска ќе ги промовира новите простории на најстарата и најголемата специјализирана археолошка библиотека во Македонија.

Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

Промоција на новите простории на библиотеката во Археолошки музеј на Македонија

пред 4 дена - A1on - Култура

Археолошкиот Музеј на Македонија денеска во 12.00 часот ќе одржи свечена промоција на новите простории на најстарата и најголемата специјализирана археолошка библиотека во Македонија.

Времеплов
x