20
 Македонисимо  на Трпчески и пријателите на турнеја во Полска

„Македонисимо“ на Трпчески и пријателите на турнеја во Полска

пред 3 дена - A1on - Култура

По Лудвигсбург, Љубљана и Лондон, најновиот проект со музика од Македонија – „Македонисимо“ на Симон Трпчески и пријателите ќе биде претставен и на турнеја пред полската публика.

 Македонисимо  на Трпчески и пријателите на турнеја во Полска

„Македонисимо“ на Трпчески и пријателите на турнеја во Полска

пред 3 дена - Скопје Инфо - Култура

По Лудвигсбург, Љубљана и Лондон, најновиот проект со музика од Македонија – „Македонисимо“  на Симон Трпчески и пријателите ќе биде претставен и на турнеја пред полската публика.

Симон Трпчески со  Македонисимо  на турнеја во Полска

Симон Трпчески со „Македонисимо“ на турнеја во Полска

пред 3 дена - МКД - Сцена

По Лудвигсбург, Љубљана и Лондон, најновиот проект со музика од Македонија - „Македонисимо" на Симон Трпчески и пријателите ќе биде претставен и на турнеја пред полската публика.

Времеплов
x