20
Херпеси и рани на устата   тоа укажува на сериозен здравствен проблем  еве и како да го решите

Херпеси и рани на устата - тоа укажува на сериозен здравствен проблем, еве и како да го решите

пред 3 дена - Прес 24 - Живот

Ако често ви се јавуваат афти, херпеси и рани на устата, тогаш тоа укажува на здравствен проблем. Најчесто се јавуваат поради хормонско пореметување, преголем стрес, недостаток на витамин Б, како и фолна киселина.

Ако често имате херпеси и рани на устата   тоа укажува на сериозен здравствен проблем

Ако често имате херпеси и рани на устата - тоа укажува на сериозен здравствен проблем

пред 3 дена - Сител - Живот

Ако често ви се јавуваат афти, херпеси и рани на устата, тогаш тоа укажува на здравствен проблем. Најчесто се јавуваат поради хормонско пореметување, преголем стрес, недостаток на витамин Б, како и фолна киселина.

Ако често имате херпеси и рани на устата   тоа укажува на сериозен здравствен проблем

Ако често имате херпеси и рани на устата - тоа укажува на сериозен здравствен проблем

пред 3 дена - Прес 24 - Живот

Ако често ви се јавуваат афти, херпеси и рани на устата, тогаш тоа укажува на здравствен проблем. Најчесто се јавуваат поради хормонско пореметување, преголем стрес, недостаток на витамин Б, како и фолна киселина.

Времеплов
x