20
Страшно  Невин Пољак поминал 18 години во затвор за силување и убиство на тинејџерка

Страшно: Невин Пољак поминал 18 години во затвор за силување и убиство на тинејџерка

пред 4 дена - +Инфо - Живот

Томаш Коменда, погрешно осуден за силување и убиство на 15-годишно девојче на југозападот на Полска во 1997 година, ослободен е по 18 години поминати во затвор, откако родителите на убиената тинејџерка покренале кампања за негово ослободување.

Американец ослободен по 27 години за убиство што не го сторил

Американец ослободен по 27 години за убиство што не го сторил

пред 4 дена - Репортер - Без катеторија

Џон Бан, 41-годишен Афроамериканец, е ослободен по 27 години за убиство на полицаец што не го сторил, но му го наместил корумпиран њујоршки детектив.

И камен би заплакал  Ослободен после 27 години затвор  за убиство кое не го извршил

И камен би заплакал: Ослободен после 27 години затвор, за убиство кое не го извршил

пред 4 дена - Прес 24 - Живот

Џон Бан, 41- Афроамериканец е ослободен после 27 години затвор за убиство на полицаец кое му е наместено од корумпиран полициски детектив.

И камен би заплакал  Ослободен после 27 години затвор  за убиство кое не го извршил

И камен би заплакал: Ослободен после 27 години затвор, за убиство кое не го извршил

пред 4 дена - Прес 24 - Живот

Џон Бан, 41- Афроамериканец е ослободен после 27 години затвор за убиство на полицаец кое му е наместено од корумпиран полициски детектив.

Невин Американец ослободен по 17 години минати во затвор  неговата реакција ги погоди сите во судницата

Невин Американец ослободен по 17 години минати во затвор, неговата реакција ги погоди сите во судницата

пред 4 дена - Вечер - Живот

Џон Бан, 41-годишен Афроамериканец, беше ослободен по 17 години минати во затвор за убиство на полицаец кое тој не го извршил, односно за истото бил наместен од страна на корумпиран детектив од Њујорк.

Времеплов
x