20
Две изложби во Природонаучниот музеј на Македонија

Две изложби во Природонаучниот музеј на Македонија

пред 4 дена - Екран - Култура

Утре, петок 18 мај, во 20 часот, во Природонаучниот музеј на Македонија свечено ќе бидат отворени две тематски изложби „Раѓањето на Фрушка Гора“ од д-р Иван Дулиќ и „Карпи – скриени бои и форми“,на Дарко Тимотиќ.

Во Природонаучниот музеј се отвора изложба на најинтересните карпи  минерали и скапоцени камења од целиот свет

Во Природонаучниот музеј се отвора изложба на најинтересните карпи, минерали и скапоцени камења од целиот свет

пред 4 дена - Скопје Инфо - Култура

Утре, петок 18 мај, во 20 часот, во Природонаучниот музеј на Македонија свечено ќе бидат отворени две тематски изложби „Раѓањето на Фрушка Гора“ од д-р Иван Дулиќ и „Карпи – скриени бои и форми“,на Дарко Тимотиќ.

Времеплов
x