20
Акт на Модиљани продаден за 157 милиони долари

Акт на Модиљани продаден за 157 милиони долари

пред 4 дена - Либертас - Култура

Акт на Модиљани (1917) пред 3 дена беше продаден на аукција на Сотби за 157 милиони долари.

Ремек дело на Modigliani се продаде за 157 2 милиони долари

Ремек дело на Modigliani се продаде за 157.2 милиони долари!

пред 4 дена - Divian Arts - Култура

Романтичниот уметник Амадео Модиљани, кој го заврши својот живот како млад и сиромашен во првата половина на 20 век, повторно е во центарот на вниманието.

Времеплов
x