20
Натопете ги врвовите од прстите во ладна вода   за 30 секунди ќе знаете дали сте здрави

Натопете ги врвовите од прстите во ладна вода – за 30 секунди ќе знаете дали сте здрави

пред 3 дена - Прес 24 - Живот

Ставете студена вода во чаша и во неа на 30 секунди потопете ги врвовите од прстите. По тоа време, ќе добиете јасен знак дали сте здрави или имате здравствени проблеми.

На дното  Ставете ги врвовите од прстите во чаша со вода и за 30 секунди ќе дознаете дали имате здравствен проблем

На дното: Ставете ги врвовите од прстите во чаша со вода и за 30 секунди ќе дознаете дали имате здравствен проблем

пред 4 дена - Off.net.mk - Без катеторија

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Скопје 24 . Ставете студена вода во чаша и во неа на 30 секунди потопете ги врвовите од прстите.

Времеплов
x