20
 Не ја допивме пијачката   Џамбазов се прости од Зеко

„Не ја допивме пијачката“, Џамбазов се прости од Зеко

пред 3 дена - Репортер - Сцена

Вчера во Скопје по кусо боледување, на 56 години почина Горан Атанасов – Зеко. Од музичарот се простија многу музичари, јавни личности и пријатели, а меѓу нив и неговиот долгогодишен пријател Игор Џамбазов.

Џамбазов потресен од смртта на пријателот  Со емотивна порака се прости од газда Зеко

Џамбазов потресен од смртта на пријателот: Со емотивна порака се прости од газда Зеко

пред 3 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Вчера во Скопје по кусо боледување почина Горан Атанасов-Зеко. Тој беше познат скопски угостител и своевремено пејач, како и еден од главните создавачи на ноќниот и забавен живот во Скопје од крајот на 1980-ти години.

Игор Џамбазов го скрши смртта на пријателот   Чувај ми место таму горе на твојата маса

Игор Џамбазов го скрши смртта на пријателот: "Чувај ми место таму горе на твојата маса"

пред 3 дена - Прес 24 - Живот

Во Скопје вчера почина Горан Атанасов-Зеко, познат скопски угостител и пејач, и еден од создавачите на ноќниот живот во Скопје.

Времеплов
x