20
Светски ден на музеите

Светски ден на музеите

пред 3 дена - Алфа - Македонија

Музеите во Македонија денеска со изложби и активности ќе го одбележат Светскиот ден на музеите 18 Мај, а некои од нив утре ќе се придружат на манифестацијата „Европска ноќ на музеите“.

Светски ден на музеите

Светски ден на музеите

пред 3 дена - A1on - Култура

Музеите во Македонија денеска со изложби и активности ќе го одбележат Светскиот ден на музеите 18 Мај, а некои од нив утре ќе се придружат на манифестацијата „Европска ноќ на музеите“.

Европска ноќ на музеите и во Скопје

Европска ноќ на музеите и во Скопје

пред 3 дена - МКД - Култура

Музеите во Македонија денеска со изложби и активности ќе го одбележат Светскиот ден на музеите 18 Мај, а некои од нив утре ќе се придружат на манифестацијата „Европска ноќ на музеите".

Времеплов
x