20
Бесплатен влез во Музејот на Македонија по повод меѓународниот Ден на музеите

Бесплатен влез во Музејот на Македонија по повод меѓународниот Ден на музеите

пред 3 дена - Денар - Култура

По повод меѓународниот Ден на музеите – 18 Мај, денеска влезот во Музејот на Македонија ќе биде бесплатен, а во таа пригода на посетителите ќе им биде подарена по една публикација.

Одбележување на 18 и 19 Мај  Изложби  награди и бесплатен влез за Меѓународниот ден на музеите

Одбележување на 18 и 19 Мај: Изложби, награди и бесплатен влез за Меѓународниот ден на музеите

пред 3 дена - Скопје Инфо - Култура

Отворање на повеќе изложби низ музеите во Скопје и изложбените салони низ Македонија, поставки, настани, бесплатен влез за...

Влезот во Музејот на Македонија бесплатен на меѓународнот ден на музеите  18 ти мај

Влезот во Музејот на Македонија бесплатен на меѓународнот ден на музеите, 18-ти мај

пред 4 дена - A1on - Култура

По повод Меѓународниот ден на музеите – 18-ти Мај, влезот во Музејот на Македонија на 18 мај 2018 година ќе биде бесплатен.

Времеплов
x