20
Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски    Врба

Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски - „Врба“

пред 3 дена - Сител - Македонија

Продукцијата „Сектор филм“ и режисерот Милчо Манчевски повикуваат студентки и студенти на наставните програми по актерска игра на аудиција за неговиот нов игран филм „Врба“.

Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски    Врба

Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски – „Врба“

пред 3 дена - A1on - Култура

Продукцијата „Сектор филм“ и режисерот Милчо Манчевски повикуваат студентки и студенти на наставните програми по актерска игра на аудиција за неговиот нов игран филм „Врба“.

Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски    Врба

Повик за аудиција за новиот игран филм на Манчевски – „Врба“

пред 3 дена - +Инфо - Култура

Продукцијата „Сектор филм“ и режисерот Милчо Манчевски повикуваат студентки и студенти на наставните програми по актерска игра на аудиција за неговиот нов игран филм „Врба“.

Аудиција за новиот игран филм  Врба  на Милчо Манчевски

Аудиција за новиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски

пред 4 дена - Радио МОФ - Без катеторија

СЕКТОР филм продукција и режисерот Милчо Манчевски ги повикуваат младите на аудиција за неговиот нов игран филм „Врба“. „Доколку...

Времеплов
x