20
Денеска работата на Владата во живо на телевизија

Денеска работата на Владата во живо на телевизија

на 12.2014 - Прес 24 - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Владина седница во живо преку медиумите

Владина седница во живо преку медиумите

на 12.2014 - Весник - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Владата денеска одржува отворена седница

Владата денеска одржува отворена седница

на 12.2014 - Нетпрес - Македонија

Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите, во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните.

Владина седница во живо преку медиумите

Владина седница во живо преку медиумите

на 12.2014 - Вечер - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница

Отворена владина седница

на 12.2014 - Телеграф - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата ќе одржи отворена седница Во рамки на политиките...

Отворена владина седница

Отворена владина седница

на 12.2014 - A1on - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Транспарентност кон граѓаните Отворена седница на Владата

Транспарентност кон граѓаните: Отворена седница на Владата

на 12.2014 - Курир - Македонија

Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите, во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните.

Владата денеска со отворена седница

Владата денеска со отворена седница

на 12.2014 - Прес 24 - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Владата денеска со отворена седница

Владата денеска со отворена седница

на 12.2014 - Република - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница транспарентност кон граѓаните

Отворена владина седница, транспарентност кон граѓаните

на 12.2014 - Лидер - Без катеторија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница транспарентност кон граѓаните

Отворена владина седница, транспарентност кон граѓаните

на 12.2014 - Сител - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Транспарентност Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите

Транспарентност: Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите

на 12.2014 - Пулс 24 - Македонија

Владата денеска ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите, во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните.

Владата останува отворена Нова јавна седница и Црвен тепих за граѓаните

Владата останува отворена: Нова јавна седница и Црвен тепих за граѓаните

на 12.2014 - МТВ 1 - Македонија

Ширум отворени врати за граѓаните. Нова јавна седница ќе одржи Владата во недела со што продолжува со отворен, транспарентен начин на работа – велат во Владата.

Отворена владина седница и Црвен тепих за граѓаните

Отворена владина седница и „Црвен тепих за граѓаните“

на 12.2014 - Република - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена седница во недела црвен тепих за граѓаните во петок

Отворена седница во недела, црвен тепих за граѓаните во петок

на 12.2014 - Сител - Македонија

Во недела отворена седница, следниот петок црвен тепих за граѓаните. Владата продолжува со политиките на транспарентност и отвореност кон сите кои имаат желба да се запознаат со начинот на нејзиното функционирање.

Македонските граѓани на линк со Владата

Македонските граѓани на линк со Владата

на 12.2014 - Весник - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница и Црвен тепих за граѓаните

Отворена владина седница и „Црвен тепих за граѓаните“

на 12.2014 - Лидер - Без катеторија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Македонските граѓани на линк со Владата

Македонските граѓани на линк со Владата

на 12.2014 - Вечер - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Во недела отворена владина седница

Во недела отворена владина седница

на 12.2014 - Нетпрес - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница и Црвен тепих за граѓаните

Отворена владина седница и „Црвен тепих за граѓаните“

на 12.2014 - A1on - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Отворена владина седница во недела

Отворена владина седница во недела

на 12.2014 - Македонија 24 - Македонија

Отворена и јавна владина седница ќе се одржи во недела, а црвен тепих за граѓаните и отворени врати се закажани за следниот петок.

Отворена владина седница и Црвен тепих за граѓаните

Отворена владина седница и „Црвен тепих за граѓаните“

на 12.2014 - Денешен - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Во недела отворена владина седница

Во недела отворена владина седница

на 12.2014 - Точка - Македонија

Во рамки на политиките за отвореност и транспарентност кон граѓаните, Владата в недела ќе одржи отворена седница која ќе се пренесува во живо преку медиумите.

Владата ги отвара вратите за граѓаните Црвен тепих и отворена јавна седница

Владата ги отвара вратите за граѓаните Црвен тепих и отворена јавна седница

на 12.2014 - Скопје Инфо - Скопје

Македонската влада останува отворена кон граѓаните и транспарентна во работењето. За една недела, организира два настани кои ќе ги вклучат граѓаните во нивната работа.

Владата ги отвара вратите за граѓаните Црвен тепих и отворена јавна седница

Владата ги отвара вратите за граѓаните Црвен тепих и отворена јавна седница

на 12.2014 - Прес 24 - Македонија

Македонската влада останува отворена кон граѓаните и транспарентна во работењето. За една недела, организира два настани кои ќе ги вклучат граѓаните во нивната работа.

Владата останува транспарентна Отворена јавна седница и црвен тепих за граѓаните

Владата останува транспарентна: Отворена јавна седница и црвен тепих за граѓаните

на 12.2014 - Курир - Македонија

Македонската влада останува отворена кон граѓаните и транспарентна во работењето. За една недела, организира два настани кои ќе ги вклучат граѓаните во нивната работа.

Владата останува транспарентна Отворена јавна седница и црвен тепих за граѓаните

Владата останува транспарентна: Отворена јавна седница и црвен тепих за граѓаните

на 12.2014 - Вистина - Без катеторија

Македонската влада останува отворена кон граѓаните и транспарентна во работењето. За една недела, организира два настани кои ќе ги вклучат граѓаните во нивната работа.

Времеплов
x