20
ЕУ го одби Марко Зврлевски

ЕУ го одби Марко Зврлевски

на 3.2015 - Утрински - Македонија

Европската комисија нема да праќа експерти за актуелните случаи и упатува на разврска во домашните судови ЉУБИША СТАНКОВИЌ...

ЕУ нема да праќа правни експерти за случајот Пуч

ЕУ нема да праќа правни експерти за случајот „Пуч“

на 3.2015 - Дневник - Македонија

Европската комисија нема да се меша во кривичната постапка за случајот „Пуч“. Ваков одговор стигна до Јавното обвинителство...

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

на 3.2015 - Актуелно24 - Македонија

Европската комисија (ЕК) во моментов нема да врши надворешна експертиза во содржината на која и да е поединечна кривична...

ЕК одговори нема да прати експерти во обвинителството

ЕК одговори- нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - МТВ 1 - Македонија

Европската комисија нема да врши надворешната експертиза во содржината на било која поединечна кривична постапка - обвинителството го објави одговорот од Брисел на барањето за мониторинг на процесот поврзан со случајот „Пуч“.

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - Лидер - Живот

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна  кривична постапка.

Европската Комисија нема да врши надворешна експертиза за Пуч

Европската Комисија нема да врши надворешна експертиза за „Пуч“

на 3.2015 - Фактор - Без катеторија

Во изминативе недели Јавното обвинителство испрати покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - Сител - Македонија

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна  кривична постапка.

ЕК го одби Обвинителство за експертиза за Пуч и Прислушување

ЕК го одби Обвинителство за експертиза за „Пуч“ и „Прислушување“

на 3.2015 - еМАГАЗИН - Македонија

Европската комисија нема да испраќа свои експерти за странска експертиза за судските случаи „Пуч“ и „Прислушување“. Од...

Европската комисија нема да го набљудува случајот Пуч

Европската комисија нема да го набљудува случајот „Пуч“

на 3.2015 - +Инфо - Македонија

Европската комисија нема да прати меѓународни експерти кои би учествувале во процесот на аферата прислушување и случајот „Пуч“.

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - Република - Македонија

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна  кривична постапка.

ЕК нема да прати експерти во обвинителството да ги набљудуваат актуелните случаи

ЕК нема да прати експерти во обвинителството да ги набљудуваат актуелните случаи

на 3.2015 - Либертас - Македонија

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна  кривична постапка.

Европската комисија го одби Зврлевски

Европската комисија го одби Зврлевски

на 3.2015 - Утрински - Без катеторија

Брисел нема да праќа експерти за актуелните случаи и упатува на разврска во домашните судови, кои според нив се единствено...

Европската Комисија засега нема да прати експерти во обвинителството

Европската Комисија засега нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - Р.С. Европа - Без катеторија

Јавното обвинителство на Република Македонија соопшти дека Европската Комисија нема во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна кривична постапка.

Брисел нема да се меша во случајот Пуч

Брисел нема да се меша во случајот Пуч

на 3.2015 - Алфа - Македонија

Европската Комисија нема да се меша во кривичната постапка за случајот „Пуч“ ваков одговор стигна до Јавното обвинителство...

Јавното обвинителство на Македонија доби одговор од Брисел за Пуч

Јавното обвинителство на Македонија доби одговор од Брисел за Пуч

на 3.2015 - Сител - Македонија

Јавното Обвинителство на Mакедонија доби одговор од Брисел за испраќање на меѓународни експерти за случајот Пуч. Точни детали за содржината на одговорот нема, се очекува да бидат објавени утре.

ОБВИНИТЕЛСТВО Европската Комисија нема да прати експерти

ОБВИНИТЕЛСТВО: Европската Комисија нема да прати експерти

на 3.2015 - Телеграф - Македонија

Во дописот кој го добило обвинителството од ЕК е истакнато дека сметаат дека единствено надлежно тело да ја цени објективноста...

ЕК Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

ЕК: Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

на 3.2015 - Курир - Македонија

Јавното обвинителство на Република Македонија достави покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

ЕК Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

ЕК: Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

на 3.2015 - Прес 24 - Македонија

Јавното обвинителство на Република Македонија достави покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

ЕК Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

ЕК: Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

на 3.2015 - Нетпрес - Македонија

Јавното обвинителство на Република Македонија достави покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

на 3.2015 - Макфакс - Македонија

Европската комисија (ЕК) во моментов нема да врши надворешна експертиза во содржината на која и да е поединечна кривична...

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

ЕК нема да прати експерти во обвинителството

на 3.2015 - A1on - Македонија

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешната експертиза во содржината на која било поединечна  кривична постапка.

Брисел нема да испраќа набљудувачи за Пуч

Брисел нема да испраќа набљудувачи за "Пуч"

на 3.2015 - Весник - Македонија

Од Европската Комисија (ЕК) сметаат дека македонското судство има доволно капацитет да ја цени и следи објективноста и транспарентноста...

Брисел нема да испраќа набљудувачи за Пуч

Брисел нема да испраќа набљудувачи за "Пуч"

на 3.2015 - Вечер - Македонија

Од Европската Комисија (ЕК) сметаат дека македонското судство има доволно капацитет да ја цени и следи објективноста и транспарентноста...

Европската комисија нема да праќа експерти за Пуч

Европската комисија нема да праќа експерти за „Пуч“

на 3.2015 - 24 вести - Македонија

Европската комисија нема да прати меѓународни експерти кои би учествувале во процесот на аферата прислушување и случајот Пуч.

ЕК Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

ЕК: Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

на 3.2015 - Fox - Македонија

Јавното обвинителство на Република Македонија достави покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

Европската комисија нема да ја надгледува работата на Јавното обвинителство

на 3.2015 - Точка - Македонија

Европската комисија (ЕК) во моментов нема да врши надворешна експертиза во содржината на која и да е поединечна кривична...

ЕК Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

ЕК: Работата на јавните обвинители може да ја ценат само надлежните основни судови

на 3.2015 - Вистина - Без катеторија

Јавното обвинителство на Република Македонија достави покана до Европската Комисија за испраќање на меѓународни експерти кои би биле во тек со предметите кои ги води обвинителството, а произлезени од последните актуелни случувања.

Европската комисија нема да праќа експерти за Пуч

Европската комисија нема да праќа експерти за „Пуч“

на 3.2015 - Нова ТВ - Македонија

Европската Комисија во моментов нема да врши надворешна експертиза во содржината на било која поединечна кривична постапка, се вели во одговорот на ЕК до македонското Јавно обвинителство.

ЕУ одговори на барањето на Јавното обвинителство

ЕУ одговори на барањето на Јавното обвинителство

на 3.2015 - МТВ 1 - Македонија

Европската унија испратила одговор до Jавното обвинителство во однос на барањето за испраќање меѓународни експерти, кои би биле во тек со работата на јавните обвинители за актуелните предмети.

Обвинителството доби одговор од Брисел

Обвинителството доби одговор од Брисел

на 3.2015 - Телеграф - Македонија

На средина на месецов Обвинителството, како што беше истакнато во нивното соопштение, во насока на поголема транспарентност, како и со цел оневозможување шпекулации за работењето на јавните обвинители во предметите „Пуч“ и прислушување.

Времеплов
x