20
Воз усмрти Нигеријка во Демир Капија

Воз усмрти Нигеријка во Демир Капија

на 3.2015 - Телеграф - Хроника

Телото било пронајдено во канал Дваесет и деветгодишна жителка на Нигерија е пронајдена мртва во канал во Демир Капија. Најверојатно жената загинала откако во неа удрил воз , соопшти МВР.

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

на 3.2015 - Алфа - Хроника

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

на 3.2015 - Утрински - Без катеторија

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Тело на 29  годишна жена најдено во канал

Тело на 29. годишна жена најдено во канал

на 3.2015 - Лидер - Без катеторија

Непознат леш бил забележан вчера на пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија во канал покрај патот. Мртвото тело го забележал вработен во Македонски железници кој управувал работна машина на 200 метри пред Железничката станица-Миравци.

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

на 3.2015 - Телма - Македонија

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Прегазена Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

Прегазена Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

на 3.2015 - Република - Македонија

Вчера околу 10,20 часот на пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, вработен во МЖ кој управувал работна машина на 200 метри пред ЖС-Миравци, во каналот покрај патот забележал непознат леш.

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

на 3.2015 - Либертас - Македонија

На пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, машиновозач, на 200 метри пред железничката станица Миравци, вчера околу 10.

Прегазена Нигеријка на пругата кај Миравци

Прегазена Нигеријка на пругата кај Миравци

на 3.2015 - Сител - Македонија

Вчера околу 10,20 часот на пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, вработен во МЖ кој управувал работна машина на 200 метри пред ЖС-Миравци, во каналот покрај патот забележал непознат леш.

Уште еден мигрант настрада на пругата кон Скопје

Уште еден мигрант настрада на пругата кон Скопје

на 3.2015 - Весник - Македонија

Станува збор за дваесет и деветгодишната нигериска државјанка Грејс Е. Од МВР соопштија дека случајот бил пријавен вчера околу 10.

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

на 3.2015 - еВести - Хроника

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Пронајден леш на железничката пруга кај Демир Капија

Пронајден леш на железничката пруга кај Демир Капија

на 3.2015 - Нетпрес - Македонија

На пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, на 200 метри пред железничката станица Миравци, во каналот покрај патот бил пронајден непознат леш.

Тело на 29 годишна девојка пронајдено во канал

Тело на 29 годишна девојка пронајдено во канал

на 3.2015 - Курир - Македонија

Непознат леш бил забележан вчера на пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија во канал покрај патот. Мртвото тело го забележал вработен во Македонски железници кој управувал работна машина на 200 метри пред Железничката станица-Миравци.

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

на 3.2015 - Денешен - Македонија

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Уште еден мигрант настрада на пругата кон Скопје

Уште еден мигрант настрада на пругата кон Скопје

на 3.2015 - Вечер - Македонија

Станува збор за дваесет и деветгодишната нигериска државјанка Грејс Е. Од МВР соопштија дека случајот бил пријавен вчера околу 10.

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

Тело на Нигеријка пронајдено покрај пругата кај Миравци

на 3.2015 - A1on - Македонија

Дваесетидеветгодишна Нигеријка загинала најверојатно од удар од воз во близина на железничката станица во Миравци. Како што...

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

Млада Нигеријка пронајдена во канал кај Демир Капија

на 3.2015 - +Инфо - Македонија

На пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, машиновозач, на 200 метри пред железничката станица Миравци, вчера околу 10.

Тело на 29 годишна девојка пронајдено во канал во Демир Капија

Тело на 29 годишна девојка пронајдено во канал во Демир Капија

на 3.2015 - Прес 24 - Хроника

Вчера околу 10,20 часот на пругата Скопје-Гевгелија кај Демир Капија, вработен во Македонски железници кој управувал работна машина на 200 метри пред Железничката станица-Миравци, во каналот покрај патот забележал непознат леш.

Времеплов
x