20
Нова градинка ќе се гради во Бардовци

Нова градинка ќе се гради во Бардовци

на 4.2015 - Порта3 - Живот

Советниците на Општина Карпош едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата на Карпош. Градинката...

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

на 3.2015 - Весник - Македонија

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата...

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

на 3.2015 - Вечер - Скопје

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата...

Одлука за нова градинка изгласаа советниците во Карпош

Одлука за нова градинка изгласаа советниците во Карпош

на 3.2015 - Лидер - Без катеторија

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата на Карпош.

Во Карпош ќе се гради нова градинка

Во Карпош ќе се гради нова градинка

на 3.2015 - Утрински - Без катеторија

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата на Карпош.

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

Ќе се гради нова градинка во Бардовци

на 3.2015 - Република - Скопје

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата на Карпош.

КАРПОШ  Ќе се гради нова градинка во Бардовци

КАРПОШ: Ќе се гради нова градинка во Бардовци

на 4.2015 - Fox - Македонија

Советниците од Општина Карпош денеска, на 33-та седница на општина Карпош, ја донесоа одлуката за изградба на нова градинка на територија на Карпош.

Нова градинка ќе се гради во Карпош

Нова градинка ќе се гради во Карпош

на 3.2015 - Здравство 24 - Без катеторија

Советниците на Општина Карпош денеска, на 33-та седница, едногласно донесоа одлука за изградба на нова градинка на територијата на Карпош.

Триесет и трета седница на Советот на општина Карпош

Триесет и трета седница на Советот на општина Карпош

на 3.2015 - Пулс 24 - Македонија

Денес, вторник, 31.03.2015 година, со почеток во 14 часот, во амфитеатарот на Технолошко-металуршкиот факултет во Скопје, ќе се одржи 33-та седница на Советот на општина Карпош.

Времеплов
x