20
Младите од Бутел му се израдуваа на новото игралиште

Младите од Бутел му се израдуваа на новото игралиште

на 2.2014 - Maxim - Без катеторија

Ново повеќенаменско игралиште денеска беше отворено во скопската Општина Бутел. На отворањето присуствуваше и македонскиот премиер Никола Груевски.

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

на 2.2014 - Македонија 24 - Македонија

Во општина Бутел денеска официјално беше пуштено во употреба повеќенаменско игралиште, дел од проектот на Владата за изградба на „100 повеќенаменски спортски игралишта на територијата на Република Македонија“.

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

на 2.2014 - Телеграф - Македонија

За негова изградба Владата инвестираше околу седум милиони денари, а општина Бутел непосредно до него изгради паркинг Во...

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

на 2.2014 - Денешен - Македонија

Во општина Бутел денеска официјално беше пуштено во употреба повеќенаменско игралиште, дел од проектот на Владата за изградба на „100 повеќенаменски спортски игралишта на територијата на Република Македонија“.

Повеќенаменското спортско игралиште во Бутел пуштено во употреба

Повеќенаменското спортско игралиште во Бутел пуштено во употреба

на 2.2014 - Курир - Скопје

Повеќенаменското спортско игралиште во Опшина „Бутел“ дел од пректот „ Изградба на 100 повеќенаменски игралишта  во Р.Македонија“ на Владата на Р.

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

на 2.2014 - Лидер - Без катеторија

Во општина Бутел денеска официјално беше пуштено во употреба повеќенаменско игралиште, дел од проектот на Владата за изградба на „100 повеќенаменски спортски игралишта на територијата на Република Македонија“.

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

Пуштено во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел

на 2.2014 - Канал 5 - Македонија

Во општина Бутел денеска официјално беше пуштено во употреба повеќенаменско игралиште, дел од проектот на Владата за изградба на „100 повеќенаменски спортски игралишта на територијата на Република Македонија“.

Бутел доби ново игралиште

Бутел доби ново игралиште

на 2.2014 - Прес 24 - Скопје

Ново повеќенаменско игралиште денеска беше отворено во скопската Општина Бутел. На отворањето присуствуваше и македонскиот премиер Никола Груевски.

Ново игралиште во населбата Бутел

Ново игралиште во населбата Бутел

на 2.2014 - +Инфо - Скопје

Ново повеќенаменско игралиште вредно седум милиони денари доби скопската насела Бутел. - Овие спортски објекти ќе придонесат...

Ново игралиште ќе никне во Бутел

Ново игралиште ќе никне во Бутел

на 2.2014 - Maxim - Без катеторија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска во 13:30 часот  ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште, на улица „Призренска“, во општина Бутел.

Бутел добива ново повеќенаменско игралиште

Бутел добива ново повеќенаменско игралиште

на 2.2014 - Нетпрес - Македонија

Во скопската општина Бутел денеска свечено ќе биде пуштено во употреба ново повеќенамесно игралиште. Игралиштетот е лоцирано во улицата Призренска во непосредна близина на основното училиште „Климент Охридски.

Премиерот Груевски на отворањето на ново игралиште во Бутел

Премиерот Груевски на отворањето на ново игралиште во Бутел

на 2.2014 - Сител - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел.

Груевски на отворање на ново игралиште во Бутел

Груевски на отворање на ново игралиште во Бутел

на 2.2014 - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска во 13:30 часот  ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште, на улица „Призренска“, во општина Бутел.

Груевски ќе присуствува на пуштање во  употреба на игралиште во Бутел

Груевски ќе присуствува на пуштање во употреба на игралиште во Бутел

на 2.2014 - Лидер - Без катеторија

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште, на улица „Призренска“, општина Бутел.

Груевски на отворање на ново игралиште во Бутел

Груевски на отворање на ново игралиште во Бутел

на 2.2014 - Скопје Инфо - Скопје

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска во 13:30 часот ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште, на улица „Призренска“, во општина Бутел.

Премиерот Груевски на отворањето на ново игралиште во Бутел

Премиерот Груевски на отворањето на ново игралиште во Бутел

на 2.2014 - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба повеќенаменско игралиште во општина Бутел.

Бутел добива ново повеќенаменско игралиште

Бутел добива ново повеќенаменско игралиште

на 2.2014 - Точка - Македонија

Во скопската општина Бутел денеска свечено ќе биде пуштено во употреба ново повеќенамесно игралиште. Игралиштето е лоцирано во улицата Призренска во непосредна близина на основното училиште „Климент Охридски.

Ново игралиште во селото Драчево

на 2.2014 - Нова Македонија - Скопје

Во селото Драчево во ОУ „Св. Климент Охридски“ ќе се гради ново повеќенаменско игралиште Игралиштето ќе се протега на површина од 1.

Драчевци во април ќе спортуваат на ново игралиште

Драчевци во април ќе спортуваат на ново игралиште

на 2.2014 - Вечер - Без катеторија

ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТИ ВО ПОЛН ЕК Драчевци во април ќе спортуваат на ново игралиште Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ и новиот директор на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески вчера го посетија ОУ "Св.

Игралиштето во ОУ  Св Климент Охридски  Драчево до април ќе биде готово

Игралиштето во ОУ „Св.Климент Охридски“ Драчево до април ќе биде готово

на 2.2014 - Денешен - Македонија

Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска  направија увид во градежните активности на повеќенаменското игралиште во ОУ „Св.

   До април ќе биде готово игралиштето во ОУ  Св Климент Охридски  Драчево

" До април ќе биде готово игралиштето во ОУ „Св.Климент Охридски“ Драчево. "

на 2.2014 - Македонија 24 - Македонија

"Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска  направија увид во градежните активности на повеќенаменското игралиште во ОУ „Св.

Игралиштето во ОУ  Св Климент Охридски  Драчево до април ќе биде готово

Игралиштето во ОУ „Св.Климент Охридски“ Драчево до април ќе биде готово

на 2.2014 - Курир - Скопје

Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска  направија увид во градежните активности на повеќенаменското игралиште во ОУ „Св.

Игралиштето во ОУ  Св Климент Охридски  Драчево до април ќе биде готово

Игралиштето во ОУ „Св.Климент Охридски“ Драчево до април ќе биде готово

на 2.2014 - еВести - Македонија

Градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска  направија увид во градежните активности на повеќенаменското игралиште во ОУ „Св.

Времеплов
x