20
СДСМ Попоски итно да објасни зошто Мијалков има дипломатски пасош

СДСМ: Попоски итно да објасни зошто Мијалков има дипломатски пасош!

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.

СДСМ Попоски помага бегство на Мијалков а и на кои други

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

на 10.2015 - +Инфо - Македонија

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.

СДСМ Попоски помага бегство на Мијалков а и на кои други

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

на 10.2015 - A1on - Македонија

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, велат од СДСМ.

СДСМ МНР го подготвува бегството на Мијалков од Македонија

СДСМ: МНР го подготвува бегството на Мијалков од Македонија

на 10.2015 - Нова ТВ - Македонија

Институциите раководени од соработниците на Груевски, влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, издавајќи му дипломатски пасош на поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, реагира СДСМ.

ЛИБЕРТАС Мијалков не е функционер а добил дипломатски пасош како експерт неделава

ЛИБЕРТАС: Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

на 10.2015 - Локално - Хроника

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање...

Либертас Мијалков не е функционер а добил дипломатски пасош како експерт неделава

Либертас:Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

на 10.2015 - Бриф - Македонија

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање...

ЕКСКЛУЗИВНО Мијалков не е функционер а добил дипломатски пасош како експерт неделава

ЕКСКЛУЗИВНО: Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање...

Времеплов
x