20
Мијалков се откажа од дипломатскиот пасош

Мијалков се откажа од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - 24 вести - Македонија

Уште пред да го подигне, поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се откажа од дипломатскиот пасош што минатата недела му го додели Минстерството за надворешни работи.

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Сител - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - Весник - Македонија

Екс директорот на УБК, Сашо Мијалков, се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - MK News - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа,...

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - Република - Македонија

Екс директорот на УБК, Сашо Мијалков, се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

МИЈАЛКОВ Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

МИЈАЛКОВ: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Телеграф - Македонија

За да им се одземе и ова последно оружје на СДСМ и да излезе на виделина нивната безидејност, одлучив воопшто да не ја подигнувам...

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - еВести - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

МИЈАЛКОВ Се откажувам од дипломатскиот пасош  Продолжувам да се борам за интересите на Македонија

МИЈАЛКОВ: Се откажувам од дипломатскиот пасош - Продолжувам да се борам за интересите на Македонија!

на 10.2015 - Фаланга - Без катеторија

Останувам и продолжувам да се борам за интересите на Македонија и македонскиот народ.. „Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил.

Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Весник - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Мијалков Не ја подигнувам дипломатската патна исправа

Мијалков: Не ја подигнувам дипломатската патна исправа

на 10.2015 - Телма - Македонија

„Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил“, вели во изјава за порталот Press24 , поранешниот шеф на ДБК, Сашо Мијалков.

Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Вечер - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

МИЈАЛКОВ Се откажувам од дипломатскиот пасош

МИЈАЛКОВ: Се откажувам од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - Телеграф - Македонија

За да им се одземе и ова последно оружје на СДСМ и да излезе на виделина нивната безидејност, одлучив воопшто да не ја подигнувам...

МИЈАЛКОВ Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

МИЈАЛКОВ: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Fox - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Курир - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Сашо Мијалков се откажа од дипломатскиот пасош

Сашо Мијалков се откажа од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - A1on - Македонија

„Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил.

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош ќе се борел за интересите на Македонија

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош, ќе се борел за интересите на Македонија

на 10.2015 - Локално - Македонија

Во изјава за прес 24, поранешниот шеф на УБК, вели дека дипломатскиот пасош согласно закон и дискреционо право на министерот му бил доделен од МНР, но се уште не го подигнал ниту употребил.

Мијалков за Нетпрес Дипломатски пасош не сум подигнал ниту употребил

Мијалков за Нетпрес: Дипломатски пасош не сум подигнал, ниту употребил

на 10.2015 - Нетпрес - Македонија

Сеуште не сум ја подигнал, ниту употребил дипломатската патна исправа, која согласно законот и дискрециското право на министерот...

Мијалков Нема да дозволам СДСМ да ме вовлече во црна кампања

Мијалков: Нема да дозволам СДСМ да ме вовлече во црна кампања

на 10.2015 - Алфа - Македонија

Поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, Сашо Мијалков, нема да го подигне дипломатскиот пасош од МНР и се откажува од неа, за да не дозволи СДСМ да го вовлече во црна кампања.

Мијалков за Прес24 Се откажувам од дипломатскиот пасош

Мијалков за Прес24: Се откажувам од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - Бриф - Македонија

Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР, се уште не сум...

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош иако уште не сум го ни подигнал

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош иако уште не сум го ни подигнал

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР, се уште не сум...

Сашо Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Сашо Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Пулс 24 - Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Мијалков за Прес24 Се откажувам од дипломатскиот пасош

Мијалков за Прес24: Се откажувам од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - +Инфо - Македонија

Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР, се уште не сум...

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош  продолжувам да се борам за интересите на Македонија и

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош – продолжувам да се борам за интересите на Македонија и …

на 10.2015 - Денешен - Македонија

„Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил.

Мијалков за Press24 Се откажувам од дипломатскиот пасош  продолжувам да се борам за интересите на Македонија и македонскиот народ

Мијалков за Press24: Се откажувам од дипломатскиот пасош - продолжувам да се борам за интересите на Македонија и македонскиот народ

на 10.2015 - Прес 24 - Македонија

„Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на Министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил.

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

Мијалков се откажува од дипломатскиот пасош

на 10.2015 - Нова ТВ - Македонија

- Дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционо право на министерот ми беше доделена од МНР се уште не сум ја подигнал ниту употребил, вели поранешниот шеф на УБК, Сашо Мијалков.

360° Со дипломатски пасош без проблем се пренесуваат пари преку граница

360°: Со дипломатски пасош без проблем се пренесуваат пари преку граница

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Во вчерашното издание (5.10.2015 г.) на емисијата „360 степени“ на ТВ Алсат-М се дебатираше за тоа дали се прекршени законските норми со издавањето дипломатски пасош на екс-директорот на УБК, Сашо Мијалков.

Мијалков Се откажувам од дипломатскиот пасош продолжувам да се борам за Македонија

Мијалков: Се откажувам од дипломатскиот пасош, продолжувам да се борам за Македонија

на 10.2015 - Вистина - Без катеторија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков вели дека се уште не ја подигнал, ниту пак ја употребил дипломатската патна исправа, која согласно закон и дискреционото право на министерот му била доделена од Министерството за надворешни работи.

Експертскиот пасош на Мијалков треба да се чува во МНР

Експертскиот пасош на Мијалков треба да се чува во МНР

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Согласно регулативите, експертски пасош, како оној на екс-директорот за УБК Сашо Мијалков, за кој информираше Либертас, смее да се користи само при службено патување во странство, а потоа да се врати во МНР.

Експертскиот пасош на Мијалков треба да се чува во МНР

Експертскиот пасош на Мијалков треба да се чува во МНР

на 10.2015 - Телма - Македонија

Од зградата на дипломатијата, дипломатски ниту збор за дипломатскиот пасош на екс директорот на УБК Мијалков издаден наместо за функција како на експерт.

Дипломатскиот пасош на Мијалков  тема на вечерашното издание на 360 Степени

Дипломатскиот пасош на Мијалков – тема на вечерашното издание на 360 Степени

на 10.2015 - Либертас - Македонија

Во вечерашново издание (5.10.2015 г.) на емисијата „360 степени“ на ТВ Алсат-М за веста дека Сашо Мијаков добил дипломатски пасош, иако веќе не е директор на Управата за безбедност и контраразузнавање.

Времеплов
x