20
1 2 3 4 5 6 7 
СУРАТИ

СУРАТИ

пред 38 минути - Култура

СУРАТИ Прочка, Благден. Не думам за празнувањето поганско ами за христијанското, правото. Не думам за „преправањето“, она...

Врие во Македонија и во иселеништво

Врие во Македонија и во иселеништво!

пред еден час - Без катеторија

Протести на Македонците во Македонија и во целиот свет: Македонија не смее повеќе да си дозволи понижување! Името Македонија...

Заев  Албанците не те сакаат  Ниту Македонците  Ниту Турците

Заев, Албанците не те сакаат! Ниту Македонците! Ниту Турците!

пред 11 часа - Без катеторија

Отворено писмо од Арбен Таравари Градоначалник на општина Гостивар до Зоран Заев Здраво Зоранe, посакувам моето писмо да...

Врие во Македонија и во иселеништво

Врие во Македонија и во иселеништво!

пред 11 часа - Без катеторија

Протести на Македонците во Македонија и во целиот свет: Македонија не смее повеќе да си дозволи понижување! Името Македонија...

Врие во Македонија и во иселеништво

Врие во Македонија и во иселеништво!

пред 12 часа - Без катеторија

Протести на Македонците во Македонија и во целиот свет: Македонија не смее повеќе да си дозволи понижување! Името Македонија...

СУРАТИ

СУРАТИ

пред 20 часа - Култура

СУРАТИ Прочка, Благден. Не думам за празнувањето поганско ами за христијанското, правото. Не думам за „преправањето“, она...

Повик до Македонците да го кренат својот глас

Повик до Македонците да го кренат својот глас!

пред 23 часа - Колумни

Свекрва Идентитетот е неотповиклив вкалкулиран печат за секој човек, се раѓаме со жигот на генезата, дајте го еднаш, да се видиме, да се преброиме.

ВО 1947 ГОДИНА ВО БУГАРИЈА УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЈА БИЛЕ МЕНУВАНИ ВО НАСОКА ЗА ПРИЗНАВАЊЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ

ВО 1947 ГОДИНА ВО БУГАРИЈА УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЈА БИЛЕ МЕНУВАНИ ВО НАСОКА ЗА ПРИЗНАВАЊЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ

пред 23 часа - Колумни

Александар ДОНСКИ Неодамна потпишаниот договор за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија наводно...

Ова е борба на нашата генерација за Македонија

Ова е борба на нашата генерација за Македонија

пред 23 часа - Колумни

Македонска нација Ова е борба на нашата генерација за Македонија. Само со сплотеност, истрајност и непопустливост можеме и мораме да ја добиеме.

Врз расчереченото патриотско тело од сите страни се зададоа политички мршојадци

Врз расчереченото патриотско тело,од сите страни се зададоа политички мршојадци

пред 23 часа - Колумни

Страшо Ангеловски Почитувани пријатели,почитувани Македонци, повеќе од три години,според вешто смислено сценарио,а со најподмолни...

Прости им Господе  не знаат што прават луѓето без достоинство

Прости им Господе, не знаат што прават луѓето без достоинство!

пред 23 часа - Колумни

Проф.Д-р Марија Зарезанкова-Потевска Темни облаци се надвиснаа над жална Македонија! Тежат ли тежат врз нашите души, врз...

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ДОЛЖЕН  АМА НЕ МОРА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ДОЛЖЕН, АМА НЕ МОРА!

пред 23 часа - Колумни

Пишува Тодор ПЕТРОВ На предлог на ДУИ, Собранието со 69 гласа на 11 јануари 2018 година го донесе Законот за употреба на јазиците.

Сите ќе бидеме гемиџии за Македонија

Сите ќе бидеме гемиџии за Македонија!

пред 23 часа - Колумни

Александар Џеповски Ако некој го смени името, народот ќе го врати одма. Доколку треба и со крв, народот нема да се жали сам себе и животите на поединци.

Не е лесно да се биде МАКЕДОНЕЦ

Не е лесно да се биде МАКЕДОНЕЦ!

пред 23 часа - Колумни

Клаудија Лутовска Ако си патриот, ако имаш чиста национална свест, ако имаш чисти сметки кон својот ближен и ја почитуваш...

Заев  Албанците не те сакаат  Ниту Македонците  Ниту Турците

Заев, Албанците не те сакаат! Ниту Македонците! Ниту Турците!

пред 24 часа - Без катеторија

Отворено писмо од Арбен Таравари Градоначалник на општина Гостивар до Зоран Заев Здраво Зоранe, посакувам моето писмо да...

1 2 3 4 5 6 7