20
1 2 3 4 5 6 7 
Хороскоп за вторник 17 04 2018

Хороскоп за вторник (17.04.2018)

пред 4 дена - Без катеторија

Овен Без разлика на многу негативни астролошки влијанија, вие фантастично се чувствувате. Не грижете се затоа што се доцни и некои работи се случуваат спротивно на она што го испланиравте.

Хороскоп за понеделник 16 04 2018

Хороскоп за понеделник (16.04.2018)

пред 5 дена - Без катеторија

Овен Сакате нешто да си купите, но моментално не можете да си го дозволите. И сега се прашувате зошто вашите пријатели можат, а вие не? Прашајте ги и ако добиете одговор, ќе сфатите дека се’ е во рационалното користење и распоредување на финансиите.

Хороскоп за петок 06 04 2018

Хороскоп за петок (06.04.2018)

пред 2 недели - Без катеторија

Овен Денес ќе имате корист од секој партнерски сојуз и здружување. Доколку имате проблеми со законот, се’ ќе се реши во ваша корист.

Хороскоп за четврток 05 04 2018

Хороскоп за четврток (05.04.2018)

пред 2 недели - Без катеторија

ОВЕН Вашата глава денеска ќе биде кристално чиста. Комуникацијата и интуицијата се ваши посилни страни, па денешниов ден е одличен за учење и студирање.

Хороскоп за вторник 04 04 2018

Хороскоп за вторник (04.04.2018)

пред 2 недели - Без катеторија

Овен Конечно размислувате да се смирите. Мора да го признаете својот дел од одговорноста, а не да ја префрлате вината на домашните.

Хороскоп за сабота 31 03 2018

Хороскоп за сабота (31.03.2018)

пред 3 недели - Без катеторија

Овен Спречени сте во одлуките, се колебате и не верувате во резултатите. На погрешен пат сте. Уште еден доказ дека без причина сте несигурни, па мора да се коригирате.

Хороскоп за петок 30 03 2018

Хороскоп за петок (30.03.2018)

пред 3 недели - Без катеторија

Овен Пожелно е да ги намалите физичките активности и да почекате се да мине, посебно вашата изнемоштеност. Постојат работи кои можете да ги извршувате, на пример, читањето.

Хороскоп за четврток 29 03 2018

Хороскоп за четврток (29.03.2018)

пред 3 недели - Без катеторија

Овен Загрижени сте за судбината на една женска личност. Се обидувате да и’ помогнете, но во тоа тешко успевате. Затоа чувствата кај вас во последно време ќе бидат пренагласени, ќе бидете помалку повредени.

Хороскоп за среда 28 03 2018

Хороскоп за среда (28.03.2018)

пред 3 недели - Без катеторија

Овен Чувствувате потреба да се изборите во некоја ситуација и да тргнете во акција. Уште ако успеете да ја совладате овновската нетрпеливост… Секако, следува разрешување на важни животни проблеми.

Хороскоп за сабота 24 03 2018

Хороскоп за сабота (24.03.2018)

пред 4 недели - Без катеторија

ОВЕН Се уште сте расположени да запознавате нови луѓе. Викендов ќе мине во тој знак. Доколку сте соло, ѕвездите ви носат интересно познанство кое би можело да го означи целиот ваш живот.

Хороскоп за петок 23 03 2018

Хороскоп за петок (23.03.2018)

пред 4 недели - Без катеторија

ОВЕН Ви недостига самоувереност и оптимизам, па поради тоа сакате од нешто да се откажете. Но, грешите! Мора да бидете трпеливи бидејќи крајниот резултат ќе биде задоволителен.

Хороскоп за петок 23 03 2018

Хороскоп за петок (23.03.2018)

пред 4 недели - Забава

ОВЕН Ви недостига самоувереност и оптимизам, па поради тоа сакате од нешто да се откажете. Но, грешите! Мора да бидете трпеливи бидејќи крајниот резултат ќе биде задоволителен.

Хороскоп за среда 21 03 2018

Хороскоп за среда (21.03.2018)

пред еден месец - Без катеторија

Овен Да не претерувате со изливите на нежност и врзување на пратнерот за себе? Бидејќи сте склони кон идеализирање, можете да увидите дека сте создавале лажна претстава за саканото суштество.

Астролозите ви откриваат кои зодијачки знаци љубат од срце а пак кои се склони кон неверство

Астролозите ви откриваат кои зодијачки знаци љубат од срце, а пак кои се склони кон неверство

пред еден месец - Забава

Астролозите тврдат дека поставеноста на планетите има значајно влијание врз зодијачките знаци кога станува збор за вистинската љубов и верноста, односно изневерувањето и промискуитетноста.

Хороскоп за вторник 20 03 2018

Хороскоп за вторник (20.03.2018)

пред еден месец - Без катеторија

ОВЕН Искористете го позитивното расположение и позитивниот однос кон околината за некоја тимска работа. Вообичаено, вие не можете да функционирате како поединка, но истовремено сте и малку напорни за околината.

1 2 3 4 5 6 7