20
1 
Доктор Оз од БиХ  Ако сме дисциплинирани во исхраната  ќе живееме 120 години

Доктор Оз од БиХ: Ако сме дисциплинирани во исхраната, ќе живееме 120 години

на 12.2013 - Здравје

Перо Лончар од Посушје за себе вели дека е херцеговскиот доктор Оз. Пред неколку години овој 68-годишен човек сам се излекувал, само со помош на храна.

Храна за здрава коса

Храна за здрава коса

на 11.2013 - Здравје

Истражувањата покажуваат дека причината за слабеење и опаѓање на коса се крие во недостиг на витамини и минерали, најмногу витамин Б6 и Е, како и железо и цинк.

Десет супер намирници кои ќе ви го продолжат животот

Десет супер намирници кои ќе ви го продолжат животот

на 11.2013 - Здравје

Секојдневното конзумирање одредени здрави намирници може во голем степен да ви помогне да си го направите животот поквалитетен и подолг.

Димковска  ФИРОМ ме принуди да одржам политички говор

Димковска: ФИРОМ ме принуди да одржам политички говор

на 11.2013 - Македонија

- Kога влегов во Брисел, нешто чудно ми се случи – го изгубив гласот. Се надевам дека не е симболичен гест, особено во случајот на мојата земја Македонија дека ќе треба да го изгуби името за да влезе во Европската Унија.

Отворено писмо до амбасадорот на САД  Волерс  Со кое право го бришете македонскиот идентитет

Отворено писмо до амбасадорот на САД, Волерс: Со кое право го бришете македонскиот идентитет?!

на 11.2013 - Македонија

„Ние не можеме да го градиме својот идентитет како Американци, врз основа на вероисповедта, какво е нашето минато, затоа...

1