20
1 2 3 4 5 6 7 

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

пред 2 дена - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со jaзичен центар “Alhambra Instituto ” од Mалага, Шпанија организира летен јазичен курс за млади за изучување на шпански јазик во времетрање од 4 седмици.

Рапоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

пред 5 дена - Забава

Ниво А1.1 – Локација Центар Викенд настава – термини по договор Ниво А1.1 – Локација City Mall Група I – петок од 17:00-19:30 Ниво А1.

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

пред 5 дена - Забава

Ниво А1.1 – Локација Центар Група I – понеделник и среда од 20:00-21:30 Група II – петок од 20:00 – 22:00 и недела од 12:30 -14:00 Ниво А1.

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

пред 2 недели - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со jaзичен центар ” Plato College” од Лимасол, Кипар организира летен јазичен курс за млади за изучување на англиски јазик во времетрање од 3 седмици.

Летна јазична програма за изучување на германски јазик во Берлин, Германија

пред 2 недели - Забава

Во соработка со Едукативниот центар, “Sprachenatelier”, Да Научиме организира програма за интензивен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија за две или четири седмици.

Бесплатни часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик

пред 3 недели - Забава

Едукативниот центар ” Да Научиме” организира бесплатни викенд часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик.

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик, нивоа од А1.1 -Б2.2, почеток 05.03

пред еден месец - Забава

Ниво А1.1 – Локација Центар Група I – понеделник и среда од 20:00-21:30 Група II – петок и сабота по договор Ниво А1.1 –...

Бесплатно тестирање за познавање на странски јазици во Едукативен центар ” Да научиме”

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар ” Да научиме” во недела на 18.02 организира бесплатно тестирање по англиски, германски, француски, италијански, шпански и словенечки јазик.

Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Марбеља, Шпанија

пред еден месец - Забава

Во соработка со училиште за странски јазици, лиценцирано од Институт Сервантес  “Да научиме” доделува 5 ваучери во врeдност од 300 евра за интензивен јазичен курс по шпански јазик во Марбеља, Шпанија за две или четири седмици.

Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар, “Sprachenatelier”, Да научиме доделува 5 ваучери во врeдност од 300 евра за интензивен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија за две или четири седмици.

Конкурс за доделување на 8 (осум) ваучери во вредност од 400 евра за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

пред еден месец - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со jaзичен центар од Лимасол, Кипар доделува 8 ваучери за изучување на англиски јазик за три седмици.

Конкурс за доделување на 10 (десет) ваучери во вредност од 300 евра за изучување на италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија

пред еден месец - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со Универзитетот  “Данте Алигиери” од Реџо ди Калабрија доделува 10 ваучери за изучување на италијански јазик за еден месец или две седмици.

Конкурс за доделување на 10   десет  ваучери во вредност од 400 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона  Шпанија

Конкурс за доделување на 10 ( десет) ваучери во вредност од 400 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, Шпанија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар  од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 10 ваучери во вредност...

Подготвителни часови за полагање на државна матура   македонски јазик  математика  јазик по избор   англиски или германски

Подготвителни часови за полагање на државна матура ( македонски јазик, математика, јазик по избор – англиски или германски)

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар ” Да научиме” организира подготвителитни часови за полагање на државна матура за сите средношколци од IV-та година средно образование.

Англиски јазик за медицинари   медицински сестри  медицински техничари   почетно и напредни нивоа

Англиски јазик за медицинари ( медицински сестри, медицински техничари), почетно и напредни нивоа

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

1 2 3 4 5 6 7