20
1 2 3 4 5 6 7 
Дали знaеш да зборуваш Дигитален Маркетинг

Дали знaеш да зборуваш Дигитален Маркетинг?

пред еден час - Економија

Во моментов се соочуваме со огромна разлика помеѓу вештините кои ги знаат луѓето и оние кои им се потребни на компаниите.

Корисниците на Фејсбук отсега ќе мора да прифаќаат таргетирани реклами и огласи

Корисниците на Фејсбук отсега ќе мора да прифаќаат таргетирани реклами и огласи

пред еден час - Економија

Фејсбук соопшти дека од корисниците ќе бара да прифаќаат таргетирани реклами и огласи како услов за користење на услугите кои ги нуди компанијата.

Кои се непишаните правила за користење на LinkedIn

Кои се непишаните правила за користење на LinkedIn?

пред 4 часа - Економија

LinkedIn во моментов е најдобрата професионална платформа, а со повеќе од 500 милиони профили, ова е и место каде што менаџерите и работодавците ќе ги најдат своите нови вработени, фриленсери, продавачи и сл.

P G презема дел од  Мерк КГаА

P&G презема дел од „Мерк КГаА”

пред 4 часа - Економија

„Procter&Gamble” постигна договор за преземање на потрошувачкиот сегмент за грижа за здравје од германската фармацевтска компанија „Мерк КГаА (Merck KGaA’) ” за околу 3,4 милијаради евра.

Фејсбук префрли 1 5 милијарда корисници надвор од досегот на новите правила за приватност

Фејсбук префрли 1,5 милијарда корисници надвор од досегот на новите правила за приватност

пред 3 дена - Економија

Фејсбук префрли повеќе од 1,5 милијарди корисници надвор од досегот на Европските закони за приватност и покрај ветувањето...

Флексибилно работно време за поголема продуктивност на вработените

Флексибилно работно време за поголема продуктивност на вработените

пред 3 дена - Економија

Светските истражувања покажуваат дека моделот на флексибилно работно време позитивно влијае на мотивацијата на вработените, што на крајот на годината на компаниите им донесува значително повисок профит.

Злато за кампањата #Несакана на Европскиот самит McCann Worldgroup 2018

Злато за кампањата #Несакана на Европскиот самит McCann Worldgroup 2018

пред 3 дена - Економија

Кампањата #Несакана освои злато на Европскиот самит McCann Worldgroup 2018 во Барселона, во категоријата “Чувство за итност”.

WARC ги открива ефикасните трендови во медиските стратегии

WARC ги открива ефикасните трендови во медиските стратегии

пред 3 дена - Економија

Програматикот забрзано станува стандард и помага во воспоставување на подетално таргетирање Организацијата WARC , глобалниот...

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

пред 4 дена - Економија

ЕПП Комјуникејшнс вработува еден Digital Designer со квалификации во следниве области: 1.Graphic Design и Advertising: Adobe...

 БазФид  и  Додо  го прават секојдневието поинтересно преку Супер Бавни  Слоу Мо  видеа креирани со новите Самсунг Галакси С9 и С9

“БазФид“ и “Додо“ го прават секојдневието поинтересно преку Супер Бавни “Слоу-Мо“ видеа креирани со новите Самсунг Галакси С9 и С9+

пред 4 дена - Економија

Оваа кампања ќе покаже колку е едноставно и забавно за корисниците да ги доловат секојдневните мигови во бавно движење Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co.

Фејсбук се соочува со тужба заради технологијата на препознавање на лица

Фејсбук се соочува со тужба заради технологијата на препознавање на лица

пред 4 дена - Економија

Најголемата социјална мрежа во светот може да плати отштета од неколку милијарди американски долари ако судот ја прогласи...

Нова комуникациска платформа за Чоколино од MсCаnn Загреб

Нова комуникациска платформа за Чоколино од MсCаnn Загреб

пред 4 дена - Економија

Првиот ТВ спот на овој бренд во кој носителот на комуникација не е познатото мече Лино Иако сите ние имаме различни карактеристики...

Виолета Цветковска  Тренд е   дигитална но и етичка комуникација

Виолета Цветковска: Тренд е – дигитална но и етичка комуникација

пред 4 дена - Економија

Пишува: Виолета Цветковска М-р и специјалист за менаџирање на стратешки комуникации Виолета Цветковска Бидете етични комуникатори...

NEM 2018  Огласувањето никогаш не било попредизвикувачко

NEM 2018: Огласувањето никогаш не било попредизвикувачко!

пред 4 дена - Економија

Рекламирањето е достапно насекаде околу нас: на натпреварите, напуштени те објекти, превозните средства, тоалетите во рестораните, автопати те, па така и на телевизија.

Колку би можела да изнесува цената за месечна претплата на Фејсбук

Колку би можела да изнесува цената за месечна претплата на Фејсбук?

пред 5 дена - Економија

Врз основа на податоците за бројот на корисници и месечните приходи, аналитичарите пресметаа колку би можела да изнесува...

1 2 3 4 5 6 7