20
1 2 3 4 5 6 7 
Нов Nokia X ќе биде претставен на 27 април

Нов Nokia X ќе биде претставен на 27 април

пред еден час - Техно

 БазФид и Додо го прават секојдневието поинтересно преку Супер Бавни Слоу Мо видеа креирани со новите Самсунг Галакси С9 и С9

“БазФид“ и “Додо“ го прават секојдневието поинтересно преку Супер Бавни “Слоу-Мо“ видеа креирани со новите Самсунг Галакси С9 и С9+

пред 2 часа - Техно

Халкидики Авантура  тридневна забава за сите љубители на електронска музика

Халкидики Авантура – тридневна забава за сите љубители на електронска музика

пред 3 часа - Техно

Комуницирајте безбедно со вашиот смартфон

Комуницирајте безбедно со вашиот смартфон

пред 3 часа - Техно

OneNote за Windows 10 ќе остане главната верзија на оваа апликација

OneNote за Windows 10 ќе остане главната верзија на оваа апликација

пред 3 часа - Техно

Забраната на Телеграм е удар за приватноста и слободата на изразување

Забраната на Телеграм е удар за приватноста и слободата на изразување

пред 4 часа - Техно

Дали треба да има и колку би чинела претплатата за Facebook

Дали треба да има и колку би чинела претплатата за Facebook?

пред 4 часа - Техно

Microsoft претстави Windows Defender екстензија за Google Chrome

Microsoft претстави Windows Defender екстензија за Google Chrome

пред 5 часа - Техно

PEPPER  интерактивниот хуманоиден робот во посета на Стопанска банка АД  Скопје

PEPPER – интерактивниот хуманоиден робот во посета на Стопанска банка АД – Скопје

пред 23 часа - Техно

Достапен Google Chrome 66 со најавеното блокирање на страните кои автоматски пуштаат видео со звук

Достапен Google Chrome 66 со најавеното блокирање на страните кои автоматски пуштаат видео со звук

пред еден ден - Техно

Samsung ги претставува најновите апарати за домаќинство на саемот EuroCucina 2018

Samsung ги претставува најновите апарати за домаќинство на саемот “EuroCucina 2018”

пред еден ден - Техно

Иван од МКхост Факултетите да воведат повеќе практична работа

Иван од МКхост: Факултетите да воведат повеќе практична работа

пред еден ден - Техно

Pitch Please 2018  Како идната работа и пракса во странство стануваат реалност

Pitch Please 2018 – Како идната работа и пракса во странство стануваат реалност ?

пред еден ден - Техно

Каде оди виртуелната реалност

Каде оди виртуелната реалност?

пред еден ден - Техно

Второ издание на средношколскиот Конект Фестивал од 23 ти до 28 ми април

Второ издание на средношколскиот „Конект Фестивал“ од 23-ти до 28-ми април

пред еден ден - Техно

1 2 3 4 5 6 7