20
1 2 3 4 5 6 7 
Според градоначалникот  Охрид не памети вакво невреме и најави дека екипите цела вечер ќе бидат на терен

Според градоначалникот, Охрид не памети вакво невреме и најави дека екипите цела вечер ќе бидат на терен

пред 3 часа - Без катеторија

Ветер со 100 км ч во Охрид  поплавено крајбрежјето на езерото

Ветер со 100 км/ч во Охрид, поплавено крајбрежјето на езерото

пред 3 часа - Без катеторија

Како изгледа страотното невреме во Охрид

Како изгледа страотното невреме во Охрид

пред 6 часа - Без катеторија

Целосно уништен Мостот на желбите  поплавени кафетерии во центарот на Охрид

Целосно уништен Мостот на желбите, поплавени кафетерии во центарот на Охрид

пред 9 часа - Без катеторија

Во Охрид летаат лимени покриви  во Пештани скршено дрво предизвика застој  има и прекин во електроснабдувањето

Во Охрид летаат лимени покриви, во Пештани скршено дрво предизвика застој, има и прекин во електроснабдувањето

пред 10 часа - Без катеторија

Беснее Охридско езеро  бродовите се нишаат како лулашки

Беснее Охридско езеро, бродовите се нишаат како лулашки

пред 10 часа - Без катеторија

Во Канада убиени двајца тинејџери со македонско потекло и нивната мајка

Во Канада убиени двајца тинејџери со македонско потекло и нивната мајка

пред 10 часа - Без катеторија

Охрид како Венеција   езерото голта се пред себе

Охрид како Венеција – езерото голта се пред себе

пред 10 часа - Без катеторија

Поплави во централниот дел на Хрватска

Поплави во централниот дел на Хрватска

пред 10 часа - Без катеторија

Бранови и до неколку метри пустошат во Охрид   страшни видео снимки

Бранови и до неколку метри пустошат во Охрид – страшни видео снимки

пред 11 часа - Без катеторија

Огромни бранови во Охрид поплавија кафуле

Огромни бранови во Охрид поплавија кафуле

пред 11 часа - Без катеторија

Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море

Најмалку 16 бегалци и мигранти загинаа во Егејското Море

пред 11 часа - Без катеторија

Тешко повредено дете додека возело велосипед

Тешко повредено дете додека возело велосипед

пред 11 часа - Без катеторија

Трагедија во Македонија   починал на нива откако му се превртел тракторот

Трагедија во Македонија – починал на нива откако му се превртел тракторот

пред 11 часа - Без катеторија

Утре пороен дожд  грмежи и засилен ветер

Утре пороен дожд, грмежи и засилен ветер

пред 12 часа - Без катеторија

1 2 3 4 5 6 7