притисни ентер »

Извори

Банкометар

Халк Банк: Нова мерка за олеснување за деловните клиенти

Халк Банк: Нова мерка за олеснување за деловните клиенти

Како институција која води сметка за своите клиенти кои во овие тешки моменти за нормално деловно работење се со спречени или намалени промети и приходи, донесовме нова олеснителна одлука за сите свои деловни клиенти – корисници на ПОС терминали. За месеците март, април и мај Халкбанк нема да наплаќа провизија за месечно одржување на ПОС терминалите