притисни ентер »

Извори

Мотика

Швеѓанките знаат како да се забавуваат кога се на одмор

Швеѓанките знаат како да се забавуваат кога се на одмор

Кој рече дека скандинавките биле ладни? Овие се баш жешки! Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика .

12 паметни парчиња облека кои се грижат за здравјето на својот сопственик

12 паметни парчиња облека кои се грижат за здравјето на својот сопственик

Пред 20 години не можевме да замислиме дека ќе купуваме производи од удобноста на домот или дека ќе водиме видео разговор со некоја личност која е илјадници километри далеку од нас. Технологиите се развиваат толку брзо што е невозможно да се одржи чекор со нив. Производителите на облека решија да не стојат настрана: денес тие создаваат работи што порано