притисни ентер »

Извори

Паника.бе

Кога Англичанец ќе прочита македонски поговорки

Кога Англичанец ќе прочита македонски поговорки

Ендрју пробал да научи што значат некои од македонските поговорки. Оди објасни му на странец што значи „да те серат кокошките“. AHAHAHAHHHAHHAHAHAHHAHAHA I LOST IT AT "MY DICK MY GARDEN" pic.twitter.com/IqTuOdgugZ — 𝐚𝐰𝐞𝐬𝐨𝐦𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐬𝐬𝐨𝐦⁷ 🌱 (@HorridChildd) August 10, 2020

Вирче, вирче ама...

Вирче, вирче ама...

Зошто никогаш не треба да поминуваш со кола на места каде што има вода. Ти си мислиш мало вирче, ама тоа може да испадне цел базен. It’s just a little puddle pic.twitter.com/Mqg1vqTY1d — CCTV_IDIOTS (@cctv_idiots) August 12, 2020

Правда за медицинските работници

Правда за медицинските работници

Ниту еден медицински работник не треба да се доведе во ваква ситуација. Не е лесно секој ден да се справуваш со различен карактер на луѓе, но ни ова не е ок. Pravda za medicinske radnike 😂 pic.twitter.com/k0vbDnkIL0 — MARFIJEV ZAKON 13K (@NenadBlagojevic) August 12, 2020

Надарени девојки Nº93 (63 фотки)

Надарени девојки Nº93 (63 фотки)

Девојки кои ги привлекуваат мажите со своите атрактивни и примамливи атрибути. Уживајте во избраните фотки на овие секси девојки :)

Ја уапсиле затоа што носела танга на плажа

Ја уапсиле затоа што носела танга на плажа

Млада девојка била уапсена затоа што некоја љубоморна ја пријавила во полиција дека носи танга на плажа. Од љубоморни луѓе, човек не може ни да се сонча на плажа.