Најнови вести

Forbes: Ова се 10 – те најмлади милијардери за 2020 година

ново

Ангеловска: Сите фирми погодени од корона кризата ќе можат да ја искористат мерката од 14.500 денари плата по вработен

ново

Филипче им се заблагодари на сите кои донираа

ново

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

ново

Директорот на „Комунална хигиена“ работеше заедно со работниците на терен

ново

Димитров со колегите од Западен Балкан бараат од ЕУ изземање од извозните рестрикции за одредени медицински производи

ново

Реџепи: Ако не помогнете на ИВЗ, ќе ги повлечам повиците за заштита од пандемијата

ново

Директорот на „Комунална хигиена“ работеше заедно со работниците на терен

ново

Ангеловска: Забуна е што мерката 14.500 денари плата се пресметува како нето

ново

Реџепи yцeнувa: Ако владата не ѝ даде помoш на ИВЗ, ќе ги повлечеме повиците за зaштитa од пaндемиjaта

ново

Стабилна безбедносната состојба во Дебар и Центар Жупа

ново

Реконструирана тревната површина на Националната Арена „Тодор Проески“

ново

Пендаровски во Лабораторијата за вирусологија изрази благодарност за пожртвуваноста на докторите

ново

Турција планира да го забрани намалувањето на бројот на вработени во следните три месеци

ново

Националната мрежа против насилство врз жени бара да нема казни за оние кои ќе го напуштат домот поради закана

ново