Најнови вести

СДСМ објави бугарска лична карта од Даниела Арсовска со адреса во Петрич

ново

Без вода утре неколку улици во скопско Дебар Маало

ново

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена

ново

Продажбата на реклами на Гугл му додесе на Алфабет рекордна заработка во третиот квартал

ново

Документите се монтирани, лице Даниела Арсовска од Скопје не постои во системот на МВР на Р.Бугарија

ново

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена

ново

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена – движењата на меѓународните пазари ќе се стабилизираат во 2022 година

ново

Ал Гор покренува свој фонд за управување со „зелен” капитал

ново

Рекорден нето профот на „Мајкрософт“ од преку 20 милијарди долари

ново

Орце Ѓорѓиевски ја презеде градоначалничката функција во општина Кисела Вода

ново

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена – движењата на меѓународните пазари ќе се стабилизираат во 2022 година

ново

Ал Гор покренува свој фонд за управување со „зелен“ капитал

ново

ЌЕ НЕ УДРИ ЛИ ИНФЛАЦИЈА Денарот е стабилен, нема потреба да растат цените, смирува вицегувернерката Нацевска

ново

На кинескиот „Чајна Телеком“ одземена му е лиценцата за работа во САД

ново

Мицкоски во Кочани повика за масовна излезност на вториот круг од локалните избори

ново