притисни ентер »

Контакт


Vesti.mk е дел од MaxMedia Group: Vecer.mk, Vesti.mk и Vesnik.com

Адреса: Maxmedia LTD Skopje

email: [email protected]

cell: 389 75 200 700

Vesti.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Сите објавени содржини се пренесени информации од наведените извори и Vesti.mk нема никаква одговорност за содржината на информациите

Member of IAB Macedonia